KASİSEN sendikasının 15. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti

KASİSEN Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Rıza Kutlu Işık seçildi

 Türkiye Selüloz, Kağıt ve Ağaç Mamulleri Sanayi İşverenleri Sendikası’nın (KASİSEN) 15. Olağan Genel Kurul toplantısında; Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık, Sendikanın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

1977 yılından beri, kağıt ve selüloz sanayi alanında faaliyet gösteren işverenlerin, çalışma ilişkilerinde ortak ekonomik, sosyal hak ve menfaatlerini koruyup geliştirme amacıyla faaliyet gösteren KASİSEN’in 15. Olağan Genel Kurulu, 27 Mayıs 2022 tarihinde; İstanbul Gayrettepe’deki Sürmeli Otel’de üye firmaların üst düzey temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seçimler sonucunda sendikanın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık seçildi.

Açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başlayan toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık’ın açılış konuşması ile devam etti. Konuşmanın ardından ise Başkanlık divanının seçimi gerçekleşti. 2022-2026 yılları tahmini bütçe tasarısı ve talimatının görüşülmesi ve karara bağlanması ile birlikte Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurullarının asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Gizli oy açık tasnif şekilde yapılan oylama neticesinde Turgut Işık, Gökçen Odyak ve Volkan Girişken de yönetim kurulu üyeliklerine layık görüldü.

 Rıza Kutlu Işık’tan üyelere teşekkür

Sendikanın Olağan Genel Kurulu’nda bir dönem daha başkanlık görevine seçildikleri için üyelere teşekkür eden Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık, ‘‘Dünyada ve Türkiye’de önemli ekonomik, siyasal ve sosyal gelişmeler yaşanıyor. Bununla birlikte artan globalleşme eğilimi de beraberinde yoğun bir rekabetçi ortamı getiriyor. Sendika olarak, Türkiye kağıt ve ağaç mamulleri sanayisinin güçlü, güvenilir ve öncü teşkilatı olarak, sektörümüzdeki sıkıntıları biliyoruz ve çözüm bulmak için çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.